Nyheder fra Cetrea

Udskriv

Hyvä Suomi

Skrevet af Julie Trøllund Jensen til .


Cetrea udvider installation i Finland med flere skærme – nu tager et akut sengeafsnit også løsningen i brug.

Personalet på et akut sengeafsnit på Vaasa Central Hospital er allerede begyndt at glæde sig; med udgangen af februar kan de nemlig slutte sig til deres kolleger fra akutmodtagelsen, når de tager deres nye softwareløsning i brug. Systemet leveres som en del af hospitalets aftale med Cetreas strategiske samarbejdspartner, Systematic, og går derfor under navnet Columna Clinical Logistics, CCL.

Løsningen, der allerede har skabt gode resultater på akutmodtagelsen, kommer også på sengeafsnittet til at kunne tilgås fra væghængte storskærmsklienter og på stationære computere via webudgaven Anywhere. Personalet får hermed adgang til hurtigere kommunikation – både internt og på tværs af afdelinger – ved hjælp af systemets indlejrede chat- og notefunktionalitet, bedre overblik over dagens program og en langt mere sikker håndtering af patienterne og deres forløb.


Sammenhængende patientflow siden 2013

Vaasa Central Hospital har siden 2013 inkorporeret klinisk logistik i det daglige arbejde på akutmodtagelsen, hvor mere end 10 skærme holder sygeplejersker, koordinatorer og læger opdateret om dagens program. I 2015 kunne også røntgenafdelingen slutte sig til, og med integrationer til blandt andet PAS, RIS og LAB-systemer holder skærmene plejepersonalet opdateret med relevant information – uden at forstyrre det daglige arbejde.


SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.