Velkommen til Getinge Cetrea

Getinge Cetrea er førende inden for patient flow management-løsninger. Vores løsning, CCL, sikrer gennemsigtighed, samarbejde og overblik i og mellem afdelinger, så ledelsen og plejepersonalet kan fokusere på at give patienten den bedst mulige behandling.

Fuld kontrol over hospitalsflowet

CCL understøtter en bedre udnyttelse af ressourcer og skaber komplet overblik over patientflowet for både personale og ledelse. Løsningen opdateres i realtid og giver dermed et langt bedre beslutningsgrundlag for de daglige udfordringer.

Bedre behandling

CCL understøtter dynamisk kommunikation ved at vise realtidsinformation om patienter i og på tværs af afdelinger. Systemets fleksible opbygning gør det desuden muligt for personalet af definere standardiserede behandlingsplaner og dermed sikre en strømlinet patientbehandling.

Et roligt behandlingsmiljø

Med relevant behandlingsinformation tilgængeligt på dedikerede skærme på tværs af hospitalet bidrager CCL til øget patientfokus og understøtter bedre kommunikation mellem personale, patienter og pårørende.

Personalet på et akut sengeafsnit på Vaasa Central Hospital er allerede begyndt at glæde sig; med udgangen af februar kan de nemlig slutte sig til deres kolleger fra akutmodtagelsen, når de tager deres nye softwareløsning i brug. Systemet leveres som en del af hospitalets aftale med Cetreas strategiske samarbejdspartner, Systematic, og går derfor under navnet Columna Clinical Logistics, CCL.

Løsningen, der allerede har skabt gode resultater på akutmodtagelsen, kommer også på sengeafsnittet til at kunne tilgås fra væghængte storskærmsklienter og på stationære computere via webudgaven Anywhere. Personalet får hermed adgang til hurtigere kommunikation – både internt og på tværs af afdelinger – ved hjælp af systemets indlejrede chat- og notefunktionalitet, bedre overblik over dagens program og en langt mere sikker håndtering af patienterne og deres forløb.


Sammenhængende patientflow siden 2013

Vaasa Central Hospital har siden 2013 inkorporeret klinisk logistik i det daglige arbejde på akutmodtagelsen, hvor mere end 10 skærme holder sygeplejersker, koordinatorer og læger opdateret om dagens program. I 2015 kunne også røntgenafdelingen slutte sig til, og med integrationer til blandt andet PAS, RIS og LAB-systemer holder skærmene plejepersonalet opdateret med relevant information – uden at forstyrre det daglige arbejde.