Udskriv

Psykiatrien realiserer gevinster med Cetrea


Regionspsykiatrien i Horsens har som de første indenfor Psykiatrien i Region Midtjylland afprøvet klinisk logistik med Cetrea. Færre sengedage, flere udskrivelser og øget andel af afholdte eftersamtaler efter tvang er bare nogle af de resultater Regionspsykiatrien i Horsens har opnået med Cetrea.

Læs mere

Udskriv

Region Midtjylland optimerer apopleksiforløb med klinisk logistik


KLOBSAP er forkortelsen. Indholdet er nemt at forstå – Region Midtjylland bruger klinisk logistik til at binde komplicerede apopleksiforløb sammen på tværs af regionen. Det sikrer kontinuerlig kommunikation og koordination - fra ambulancen bringer patienten til et hospital, over den akutte behandling og til rehabilitering.

Læs mere

Udskriv

Cetrea er nøglen til det effektive hospital


Det danske sundhedsvæsen vokser, men behandlingsbehovet vokser mere, og derfor er der et voksende fokus på at optimere driften med sparsomme ressourcer. Tidsskrift for Dansk Sundhedsvæsen har i oktober 2014 "Det effektive hospital" som tema, og klinisk logistik spiller en stor rolle i flere af artiklerne.

Læs mere

Udskriv

Ses vi på E-sundhedsobservatoriet?


Cetrea er igen i år at finde på e-sundhedsobservatoriet, der afholdes på konferencecenter Nyborg Strand den 2.-3. Oktober 2014.

Mød os på stand 1 og hør erfaringer med klinisk logistik i parallelsessioner D2 og E3.

Læs mere

Udskriv

Tusind tak for denne gang


Cetreas Brugerforum fandt sted torsdag den 18. September 2014 på AUH Skejby. Næsten 100 klinikere og IT-folk fra alle egne af landet var samlede for at dele erfaringer og komme med input til udvikling af ny Cetrea-funktionalitet. Det var en dejlig dag, og tusind tak for det.

Læs mere

Udskriv

Getinge annoncerer køb af CETREA

Aarhus d. 15. Juli, 2014 – I dag har Getinge annonceret købet af Cetrea A/S. Cetrea vil blive integreret i Getinge Medical Systems gruppen under Maquet navnet. Maquet og Cetrea vil sammen integrere og udvide deres løsninger og ekspertise inden for integrerede OR løsninger og klinisk logistik for hele hospitalet.

Fortsæt læsning

SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.