Cetrea Clinical Logistics

Udskriv

CCL4 Kliniske Moduler

Til CCL4 suiten tilbydes en række specialiserede moduler, der er designet til forskellige kliniske og logistiske formål. På nuværende tidspunkt er følgende CCL4 moduler tilgængelige:

  • Indendørs sporing – indendørs sporing i realtid gør det muligt for klinikerne at få et overblik over vigtige medarbejdere og mobilt udstyr. Læs mere i historien om Sporing giver effektiv skadestue
  • Venteværelsesskærm – et modul der viser ventetider og belastning på en akutafdeling til patienterne i venteværelset.
  • Videoovervågning – et modul til passiv videoovervågning af vigtige rum (f.eks. operations- og undersøgelsesrum), samt gange, døren og andre vigtige lokaliteter på en afdeling.
  • Assisteret Triage – et program der kører på en tablet computer og muliggør mobil triagering på akutafdelingen.
  • Flow Master – et program der kører på en tablet computer og gør det lettere at administrere senge på akutafdelinger og sengeafdelinger.

Cetrea indgår løbende i forsknings- og innovationsprojekter med kunder, hvilket bidrager til at tilføje specialiserede moduler til CCL4 sortimentet. Cetrea er f.eks. lige nu involveret i at designe en løsning til ambulant kræftbehandling på onkologiske afdelinger.

SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.