Udskriv

CCL4 Hospital

CCL4 Hospital understøtter effektive patienforløb på tværs af afdelinger samt kliniske specialer og er designet til at forøge antallet af behandlede patienter, sikre effektiv koordination og kommunikation samt forbedre kvaliteten af det kliniske arbejde.

I CCL4 kan de afdelingsspecifikke løsninger kombineres og udvides til at udgøre en løsning til hele hospitalet. Denne integrerede løsning tilbyder et sæt af ekstra funktioner til samarbejde, kommunikation og håndtering af patientforløb på tværs af hele hospitalet.

Vores høje niveau af produktivitet er et resultat af en ekstraordinær indsats fra vores dygtige medarbejdere. Resultaterne afspejler dog også, at dette hospital igennem flere år har investeret i udvikling af ny teknologi og herunder systemer, der kan håndtere klinisk logistik. Disse systemer assisterer læger og sygeplejersker i at arbejde effektivt på tværs af afdelinger og er derfor med til at forøge udnyttelsesgraden af undersøgelses- og behandlingsfaciliteer.

– Lisbeth Holsteen Jessen, direktør på Regionshospitalet Horsens Hospital, i en pressemeddelelse relateret til det faktum, at hospitalet er 9% mere effektivt end andre danske hospitaler.

Funktioner

  • Koordination og overflytning af patienter mellem afdelinger.
  • Rekvisitioner af portører og andre service medarbejdere.
  • Integration til telefoni og andre besked services.
  • Overblik over tomme sengepladser på hospitalsniveau, hvilket medfører højere udnyttelsesgrad og bedre administration af senge.
  • Optimering af patientforløb mellem sengeafdelinger og behandlingsafdelinger såsom almen kirurgi og radiologi.
  • Template-baseret konfiguration af skærme, der muliggør konsistent udrulning.

Referencer

  • Hospitalsenheden Horsens. En komplet installation, der bl.a. dækker akutmodtagelse og traumecenter, medicinsk modtageafsnit, den fælle operationsgang, dagkirurgisk center, sterilcentral, medicinsk sengeafdeling, hjertemedicinsk sengeafdeling, røntgen afdelingen, samt fysio- og ergo-terapi.

  • Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus. En komplet installation, der bla. dækker akutmodtagelsen (tidligere skadestue), traumecenter, medicinsk modtageafsnit, gynækologisk obstetrisk afdeling, børnemodtagelsen, organkirurgi, ortopædkirurgi, intensiv og mange andre specialer.

  • Hospitalsenhed Midt, Viborg. En komplet installation, der dækker hele den fælle operationsgang samt afdelingerne for karkirurgi, organkirurgi, gynækologisk obstetrisk, mammakirurgi, ortopædkirurgi, samt øre, næse, hals.SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.