Cetrea Clinical Logistics

Udskriv

CCL4 Platform

Den overordnede arkitektur for CCL4 er vist herover og består af følgende hovedkomponenter:

  • Clinical Logistic Displays [CLD] – interaktive og konfigurable grafiske klienter designet til at køre på store interaktive touch-baserede skærme i alle størrelser fra 7" til 80" skærme. CLD er baseret på Microsoft .NET teknologi.
  • Anywhere – Konfigurable webklienter designet til at køre på mobile enheder (tablets og mobiltelefoner) lige så vel som standard webbrowsere baseret på HTML5-standarder.
  • CCL4 Kliniske Moduler – Forskellige specifikke moduler skræddersyede til forskellige kliniske afdelinger. Eksempelvis moduler til videoovervågning af undersøgelses- og operationsrum, korridorer og vigtige faciliteter; indendørs sporing af medarbejdere og mobilt udstyr; og venteværelsesskærme til brug i akutafdelingens venteværelser.
  • Cetrea Infrastructure Server [CIS] – en hændelses-baseret infrastuktur, der understøtter realtidsoverblik, kommunikation og distribution af events. CIS'en er en Java-baseret applikationsserver.
  • Cetrea Integration Bus [CIB] – En besked-baseret integrationsplatform, der er ansvarlig for alle integrationer til CCL4-systemet. CIB udstiller et bredt udsnit af HL7-baserede snitflader og kan afvikle specialdesignede integrationer til tredjepartssystemer. CIB kører som en del af infrastrukturen og er baseret på Java/JMS teknologi.
  • CCL4 Interfaces er en række af HL7 snitfalder og integrationer til CCL4-platformen.

Innovativ teknologi

Kernen i innovative løsninger er evnen til at anvende teknologiens muligheder til at understøtte nye og bedre arbejdsgange. Cetrea arbejder tæt sammen med forskere og klinikere om at udvikle teknologi, der byder på innovative muligheder, og som samtidig er robust til hverdagsbrug.

Alle Cetreas produkter anvender Cetreas unikke brugergrænseflade-design. Alle Cetreas kliniske systemer har den såkaldte "whitecoat" brugergrænseflade; en hurtig og intuitiv brugergrænseflade, der sparer tid, fører til færre fejl og bidrager til et bedre arbejdsmiljø.

Cetrea anvender allerede morgendagens teknologier. Cetreas teknologi er designet fra starten til interaktive storskærme, iPads og mobiltelefoner. Den webbaserede løsning er bygget på HTML5-standarden. Videokamera viser overbliksbilleder fra operationsstuer, og Cetrea er en af de eneste leverandører, der aktivt anvender indendørs sporingsteknologi på hospitaler i Danmark. Teknologi og applikationer udvikles løbende for bedre at kunne tilbyde it-understøttelse der, hvor handlinger foregår – mobilt ved patienten eller på digitale white-boards.

På systemniveau er CCL4 baseret på en hændelses-baseret infrastruktur, der sørger for, at brugergrænsefladen altid er opdateret. Dette fører til færre fejl og sparer tid i kritiske situationer, da alle skærme og mobile enheder hele tiden opdateres automatisk uden manuel genindlæsning.


CCL4 CIS-versioner

CCL4 infrastrukturen (CIS-serveren) leveres i tre versioner målrettet mod tre typiske typer af kliniske installationer:

  • CCL4 Entry – Afdelingspecifik installation til f.eks. en operationsafdeling eller en akutafdeling.
  • CCL4 Mid-range – Klinisk logistik-system til et helt hospital, der understøtter effektive patientforløb på tværs af afdelinger.
  • CCL4 Enterprise – En omfattende installation, der omfatter centraliseret og robust hosting, integration og udførelse.

Den følgende tabel viser, hvilke funktioner de forskellige versioner af Cetrea Infrastruktur Serveren (CIS) understøtter.

EntryMid-rangeEnterprise
Max. antal CLD klienter 70 200 1,000
Max. antal Anywhere klienter 100 400 2,000
Max. antal CIB integrationer 3 4 10
Max. antal web-backup klienter 3 20 200
Postgres SQL DB
MSSQL DB
Ubuntu Linux
Data Exporter
Kongifuration baseret på templates
MPI HL7 interface
Redhat Linux
PAS HL7 interface
CIS driftsovervågning
LDAP integration
IHE profiler
Solaris
Replikeret 2-center drift


SEKTIONER

Klik her for at gå direkte til en af vores sektioner:

Nyheder
Produkter
Bliv en del af Cetrea

PARTNERE

Kunder og partnere har adgang til vores PartnerSite, hvor vi gemmer vores dokumentation, guides og tekniske beskrivelser.

Klik her for at logge ind >>

KONTAKT OS

Cetrea A/S
Brendstrupgårdsvej 21F
DK-8200 Aarhus N.

Telefon: +45 38 400 570
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.